Collective отвори врати в Sofia Ring Mall

20 октомври, 2020

В Collective предоставяме възможност на любителите на модата да избират дрехи и обувки по последните тенденции, които да съответстват на тяхната индивидуалност, да ги карат да се чувстват уникални и да ги открояват сред тълпата.

 

На площ от 485 кв.м. са разположени продукти, които представят новите модни тенденции, подбрани и съчетани по уникален и стилен начин, стремящ се към алтернативен лукс. Изчистеният декор и подбраната селекция от най-новите колекции ще превърне вашият шопинг в истинско модно преживяване. Ще откриете най-известните и актуални имена в световната мода, като Hugo Boss, BOSS Casualwear, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli Sport, Emporio Armani, EA7, Diesel, Ted Baker, Paloma Barcelo, Tommy Jeans, Gant, Calvin Klein и много други.

 

Логото с формата на буква «C» е изработено от диамант, не само като символ, но и като гаранция за уникалната стойност на селекцията от продукти. Името Collective заявява експлозивна сила и енергия, които произтичат от сътрудничеството на екип модни специалисти с най-успешните международни дизайнерски марки.

 

А за да сме сигурни, че есента ще бъде вашият сезон, сме приготвили и една награда – ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв., за който можете да играете до 16 ноември.
За да се включите, открийте своите must have трендове, пазарувайте в новия магазин Collective и попълнете своя талон на касата.

Успех!